Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Nézzetek be a Transformers: A kihalás kora színfalai mögé

2014. december 14. - A. Krisztián
20141214_transformer.jpgMichael Bay, a popcormozi, a látványos, néhol céltalan robbanások és a CGI orgia koronázatlan királya érdekes videót tett közzé a Vimeo oldalán. A bő 22 perces anyag némi bepillantást enged, hogyan is hajtották végre az utolsó simításokat a Transformers: A kihalás korán.
Tovább

Már rendelhető a Bin Jip új lemeze

 

Tovább

Mad Max: Fury Road trailer

20141211_madmax.jpgTudjátok van, hogy a látvány tényleg többet mond minden szónál, bármekkora közhely legyen is ez. Valahogy így éreztem, mikor megnéztem a posztapokaliptikus világban játszódó Mad Max franchise következő darabja, a Fury Road igen monumentálisra sikeredett trailerét. A filmről már csak annyit, hogy Max Rockatansky bőrébe Tom Hardy bújuk, akit ezúttal a kevésbé bájos Charlize Theron támogat majd a vásznon, így azt hiszem igazán karizmatikus és tehetséges színészgárdával ront ránk jövőre George Miller a mozikban. A premiert illetően a legszerencsésebb helyzetben Belgium és Franciaország van, 2015. május 13-án mutatkozik be náluk a Fury Road, azt azonban még nem tudjuk, kis hazánkban mikor tűzik műsorra.

 

Tovább

Megérkezett a The Walk első trailere

20141210_thewalk.jpgA The Walk első trailere az IMDb oldalán mutatkozott be, s bár nevében mellőzi a teaser jelzőt, mégis sokkal inkább afféle ízelítőnek tűnik, mintsem teljes értékű előzetesnek. Persze egész látványosra sikerült, ezt nem vitathatjuk el tőle, de tulajdonképp mégsem igazán tudunk meg belőle semmit, mindössze a helyszínt (a ma már nem létező World Trade Center ikertornyok), a főszereplő kilétét (Joseph Gordon-Levitt), ezen kívül pedig a korszakra kövekeztethetünk még, amelyben a film játszódik (a '70-es évek).
Tovább

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint S(O)UN(D) CITY videója

20141209_soundcity.jpgA S(o)un(d) City Szeged legújabb unplugged felvétele Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint közreműködésével készült el, Lacs című dalukat adták elő. A duó évek óta dolgozik már együtt, több formációban is társultak már, míg ez a szerzemény a tavaly megjelent közös albumukon hallható, ez a Lifelover. A S(o)un(d) City projektről itt olvashattok bővebben,
Tovább
süti beállítások módosítása