Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Trónok harca 5. évad trailer!

2015. január 31. - A. Krisztián
20150109_gameofthrones.jpgA Trónok harca alkotói bizony nem csak ahhoz értenek, hogy kergessenek minket őrületbe, amikor a hosszúra nyúlt uborkaszezonban a következő évadra várunk, de zsigerileg érzik azt is, miként kell jó alaposan felcsigázni az embert. Az április 13-án startoló ötödik szezonhoz kiadtak végre egy előzetest, amely szerencsére elég hosszú lett, úgy két perc és... Felesleges is bármi mást mondanom, hiábavaló erőlködés lenne azt hiszem. Nézzétek!
Tovább

Szekeres András Akusztik a MédiaKlikken

20150128_szekeres.jpgMiután hétvégén adásba került Szekres András, a Junkies és az egykori Stereomilk frontemberének és zenekarának produkciója, a MédiaKlikken is hallgatható a Szekeres András Akusztik. Természetesen a hangfelvétel mellett néhány videót is publikált az MR2, amelyeket a YouTube-on lehet megtekinteniteni a rádió csatornáján, illetve a bejegyzés alján is, a lejásztó alatt.

 

Szekeres András akusztik

 

Tovább

Zene: Bin Jip - Heavy (2015)

20150122_binjip.jpgA nagy karácsonyi önajándékozások közepette szépen kimerítettem a kultúrára szánt keretemet, épp csak a Deezer előfizetésemre futotta, így minden egyes nap csüggedten vettem tudomásul, hogy a Bin Jip új albuma, a Heavy még mindig nem elérhető náluk, miközben az Enter ott virít. A remény persze így adott volt, ám közben azt is tervezgettem, hogy megvásárolom a Hangvetőnél a kiadványt, amint lehetőségem adódik rá. Végül a mai nap valaki megkönyörült rajtam, ugyanis végre hallgathatóvá vált a lemez a már említett oldalon (ami nem jelenti automatikusan azt, hogy nem veszem meg).
Tovább

Így nyomta az Alice In Chains az NFC döntőjének napján

20150122_alice.jpgHétvégén a Seattle Seahawks csapata az NFC döntőjén játszott, ebből az alkalomból pedig a félidőben szokásos showban az Alice In Chains két dalt is előadott kedvencüket biztatandó. A Man In The Box, majd a Would volt terítéken, az amatőr felvételek pedig hamarosan el is árasztották a netet.
Tovább

Feldolgozás dallal jelentkezett a Junkies, mellé Szekeres András Akusztik

20150122_ganxsta.jpgItt-ott napok óta lehet már olvasni róla, hogy idén 20 éves a Ganxsta Zolee és a Kartel, ez alkalomból pedig számos magyar előadó vette elő a kedvenc dalát, hogy saját képére formálva azt tisztelegjen a banda előtt. A megmozdulásnak még saját Facebook oldala is van.
Tovább
süti beállítások módosítása