Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Itt az új Star Wars trailer!

2014. november 28. - A. Krisztián
20141128_starwars.jpgA kamu előzetesek korszaka lejárt. Sok-sok várakozás után a Disney (ezt még mindig furcsa leírni) végül is megtörte a jeget, és közzé tette a Star Wars: Episode VII - The Force Awakens első teaser trailerét. A premierre az iTunes felületén került sor, azonban ahogy az lenni szokott, nem maradhattak sokáig ilyen kiváltságos pozícióban az almások. A tisztesség kedvéért muszáj elmondanom, hogy a filmet J. J. Abrams jegyzi rendezői poszton, a bemutató pedig 2015. december 18-án esedékes az Egyesült Államokban. Tehát bő egy évvel a premier előtt kaphattuk meg az első ízelítőt a filmből, ami azért megsüvegelendő.

 

Tovább

Lazuljatok el ti is, Jónás Vera segít

20141128_verajonas.jpgA mai nap épp egy zenészeknek szóló weblapot böngészgettem valami érdekes újdonság után kutatva, no meg unaloműzőnek. Ekkor akadt meg a szemem egy cikken amelyik Jónás Vera, alias Vera Jonas új kislemezére hívta fel a figyelmem. Gyorsan le kell szögeznem, hogy egyelőre azonban nem a Wanted címet viselő kiadványról lesz szó, arról majd később. Kalandozásaim ugyanis egyből a YouTube-ra vezettek, hogy belekóstoljak kicsit Vera zenéjébe. Az énekes/dalszerzőnő csatornáját kerestem fel elsőként, így hallgattam meg először a Gigglyhead John-t, ami szintén nagyon tetszett, de a szerelem csak eztán következett be.
Tovább

Közeleg az új The Subways album, hallgassatok is meg néhány dalt róla

20141128_thesubways.jpgA brit fiatalokból álló, vidám, pörgős zenét játszó trió, a The Subways legutóbb 2011-ben jelentkezett új albummal, Money and Celebrity címmel. Az élet persze azóta sem állt meg körülöttük, koncerteznek, 2012-ben Magyarországon is jártak, ám mégis eltelt immár 3 év anélkül, hogy bármi ropogóshoz jutottunk volna. A banda a nyár elején törte meg a "csendet", akkor jelent meg a YouTube-on egy friss daluk animációs klippel, ez volt a My Heart Is Pumping To A Brand New Beat.

 

Tovább

Film: John Wick (2014)

20141127_johnwickposter,.jpgÚgy egy hete, mikor épp a moziműsort böngésztem és azon gondolkodtam, mit is nézhetnék meg, a szemem megakadt egy címen: John Wick. Az EW-t és különböző külföldi lapokat böngészve korábban már rácsodálkoztam, mennyire jól is fogadta mind a közönség, mind a kritika Keanu Reeves visszatérését, a trailer alapján pedig én is kíváncsi lettem rá. Olyan rég láttam már igazán jó, régivágású akciófilmet, így arra jutottam, talán ez lehet a legjobb választás egy kis délutáni kikapcsolódásnak (az éjszakai műszak előtt), szóval meg is rendeltem a jegyet. Leginkáb viszont nem is a filmre, inkább arra voltam kíváncsi, mennyire megalapozott ez a látszólag hatalmas lelkesedés.

 

Tovább

A függetlenség napja folytatásának zöld utat adott a Fox

20141127_independence.jpgA Deadline értesülései szerint a Fox bejelentette A függetlenség napja folytatását. A forgatást kezdetének időpontját már ki is tűzték májusra, míg a bemutatóra a tervek szerint 2016. június 24-én kerül sor. A filmen a stúdió már jó ideje munkálkodik, jelenleg arra irányulnak törekvéseik, hogy Roland Emmerich biztosan visszaüljön a rendezői székbe. Az előző mozi sztárja, Will Smith ugyanakkor nem valószínű, hogy ismét magára ölti Steven Hiller szerepét. Még 2013-ban történt, hogy Emmerich maga vázolta fel terveit akár több folytatást illetően is. "Az emberek tudták, hogy egy napon az idegenek visszatérnek majd. És azt is tudták, hogy az egyetlen módja, hogy valóban nagy távolságokat tegyél meg az űrben az, ha féregjáratokon vágsz keresztül. Az idegeneknek ez úgy két-három hétig tarthat, számunka azonban akár 20-25 év is eltelik közben." Ez EW egyelőre ugyanakkor még várja, hogy a Fox megerősítse a híreket.

 

süti beállítások módosítása