Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Film: Poligamy (2009)

2014. december 29. - A. Krisztián
20141229_poligamyposter.jpgA következőkben ismét egy magyar filmről ejtek szót, mely Orosz Dénes bábáskodásával készült el (mind írói, mind rendezői poszton ő jegyzi a produkciót), s mely a Poligamy címet viseli. Könnyed vígjátéknak ígérkezik a mozi, romantikus komédia, s igazság szerint nem is vállal többet, de nézzük kicsit bővebben.

 

A történet egyébként egészen eredeti (de cáfoljatok meg, ha lemaradtam volna valamiről). András (Csányi Sándor) egy forgatókönyvíró, aki barátnőjével Lillával (Tompos Kátya) új lakásba költözik, s kisvártatva a gyerekvállalás gondolata is felmerül.
Tovább

A Star Trek 3 új rendezőt kapott, a bemutató dátuma is kiderült

20141224_startrek.jpgA Paramount bejelentette, hogy a Star Trek 3 premierét 2016. július 8-ra időzítik, így tisztelegve az eredeti sorozat előtt, aznapra esik ugyanis a televíziós premier 50 éves évfordulója. Ezen kívül arra is fény derült, ki foglalhatja el a harmadik epizód rendezői posztját. A stúidó választása Justin Linre esett Roberto Orci visszalépését követően. A reboot első két részét még J.J. Abrams dirigálta, ő azonban ezúttal kénytelen volt visszautasítani a lehetőséget, mivel a Disney számára rendezi éppen a várva várt Star Wars folytatást, amely Episode VII - The Force Awakens címmel kerül a mozikba jövő decemberben.

 

Forrás: IMDb

Érdekes rajongó poszterek készültek a Nagy szemekhez

20141223_bigeyes.jpgHogy a magyar mozik mikor tűzik műsorra Tim Burton új filmjét, az újfent ígéretes színészgárdával készült Nagy szemeket, még mindig nem tudjuk (legalább magyar címet kapott, így valószínűleg forgalmazó már akadt). Ám a cikk apropója most mégsem ez, hanem a lelkes rajongók által készített poszterek, melyeket az IMDb tett közzé a minap. A galéria ugyan csak 4 képet tartalmaz, azért érdemes őket megnézni, rögtön az első például szerintem kifejezetten jól néz ki.
Tovább

Megérkezett a Focus második trailere

20141223_focis.jpgWill Smith új krimije, a Focus februárban a magyar mozikba is megérkezik, egy nappal ezúttal még az USA-t is lekörözzük. Az alkotók pedig a közelgő premier alkalmából úgy döntöttek, egy második trailert is csatasorba küldenek a bemutató előtt. A történet szerint egy veterán szélhámos (Will Smith) szárnyai alá vesz egy fiatal, vonzó lányt (Margot Robbie), ám a dolgok kissé bonyolulttá válnak, mikor szerelmi kapcsolatba is bonyolódnak egymással. A filmet a Glenn Ficarra-John Requa páros írta és rendezte, a magyar mozik pedig február 26-án tűzik műsorra.
Tovább

Itt az A Little Chaos hivatalos előzetese

20141222_tifflittlechaos.jpgTavasszal kerül a mozikba az A Little Chaos című romantikus dráma/romantikus vígjáték (majd eldöntjük), a Focusrite pedig közzé is tett hozzá egy hivatalos előzetest. A történet XIV. Lajos király korában játszódik, akit maga Alan Rickman alakít - ő egyébiránt rendezője is a filmnek -, s ha a remek színészek sorát kívánjuk folytatni, szintén főszerepben tűnik fel Kate Winslet is. Karaktere egy kertrendező, a Versailles-i kastély udvarának megtervezésével bízzák meg, s ennek köszönhetően hamar a királyi udvartartás eseményeinek fókuszába kerül.
Tovább
süti beállítások módosítása