Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Új Fish! klip érkezett a Nyomot hagy című számukhoz

2014. október 31. - A. Krisztián
20141031_fish.jpgA Fish! legutóbbi, 2013-ban megjelent Konzervzene című albuma egyik dalához, a pörgős Nyomot hagyhoz készített új klipet, amely a napokban került fel a YouTube-ra. A videót a Suzuki viaDAL legújabb nyerteseként forgathatta le a banda, melyet így az ilovesuzuki csatornáján tekinthetünk meg. A zenekar weboldalát is érdemes meglátogatni, ugyanis amellett, hogy azon kersztül az említett albumot is megvásárolhatjuk ilyen-olyan formában, jó néhány anyagukhoz puszta jófejségből ingyen is hozzáférhetünk.

 

Tovább

A Trónok harca sztárjai megújították szerződéseiket, hetedik évad is érkezhet

20141031_gameofthrones.jpgA The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO újratárgyalta sikersorozata, a Trónok harca színészeivel azok szerződéseit, akik így tekintélyes fizetésemelést kaptak, valamint opciót egy hetedik évadra. A jövő áprilisban startoló ötödik szezontól már a stáb legnagyobb része vaskosabb csekkekkel a zsebében térhet haza a munkából. Az új szerződésekkel pedig a hatodik szezon forgatása is bizonyossá vált. A hetedik etap ugyanakkor még nem kapott zöld utat, bár a Hollywood Reporter szerint jó esély van rá, hogy valóban elkészítik.
Tovább

Friss hírek és exkluzív képek a Terminator Genisysből

20141031_termiantor004.jpgTalán emlékszünk még rá - nem volt olyan rég -, hogy 2009-ben, a Terminátor - Megváltás bemutatója előtt egy új, ezúttal a jövőben játszódó trilógiát helyeztek kilátásba az alkotók, melynek az a film lett volna az első darabja. Azonban a gigászi, 200 millió dollárból készült produkció akkorát bukott a kasszáknál, hogy rövidre is zárták a terveket. A Terminator Genisys fölött jelenleg David Ellison bábáskodik (aki a Sötétségben - Star Trek executive producere is volt), ő még 2013-ban szerezte meg a franchise jogait 15 millió $ fejében. A vásárlás ambíciózus elképzelésekkel is társult, videójátékok, tv sorozatok és persze új filmek elkészítését is fontolgatta.

 

Tovább

Ex Machina teaser trailer érkezett

20141031_exmachina.jpgAz Ex Machina című sci-fi thriller Alex Garland rendezői debütálása, aki eddig többnyire forgatókönyvíróként, producerként tevékenykedett (Ne engedj el, 28 nappal később). A film története szerint egy fiatal programozót kiválasztanak, hogy közreműködjön egy áttörés előtt álló, mesterséges intelligenciát kutató kísérleti programban, egy lélegzetelállító nőnemű robot tulajdonságait kell elemeznie. A produkciót magyarországon is bemutatják, 2015. április 30-án tűzik műsorra a mozik.

 

Tovább

Halála után 30 évvel bemutathatják Orson Welles utolsó filmjét

20141030_orson.pngA Variety értesülései szerint Orson Welles utolsó, befejezetlen filmjét 2015-ben bemutathatják a mozikban. A The Other Side of the Wind jogait a The New York Times jelentése szerint a Royal Road Entertainment vásárolta meg azzal a céllal, hogy 2015. május 6-án, Welles születésének 100. évfordulóján a nagyközönség elé tárhassák. A Royal Road jövő héten, az American Film Marketen készül promótálni a produkciót, hogy forgalmazókat találjon.

 

Tovább
süti beállítások módosítása