Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Színház: Az üvegcipő (2007)

2015. február 27. - A. Krisztián
A mai nap20150227_uvegcipo.jpg újfent mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen első alkalommal fordul elő, hogy színdarabról készülök írni nektek. A dolognak ugyanakkor van egy furcsa aspektusa, ami némileg megváltoztajta az élményt, de nézzük inkább a jó oldalát. Ti is megnézhetitek pontosan ugyan azt az előadást és ugyan úgy, ahogy én láttam. Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy jelen esetben egy felvételről beszélünk, ami néhány évvel ezelőtt a Győri Nemzeti Színházban készült, a társulat pedig Molnár Ferenc, Az üvegcipő című művét adta elő Gáti Oszkárral, Töreky Zsuzsával és Balsai Mónival a főszerepben.

 

Tovább

Balsai Móni interjú

20150226_balsaimoni.jpgFigyelem! Jó néhány hete húzódó Balsai Móni mániámnak hódolok ismét, s két érdekességet is találtam ma, ami mind hozzá, mind a csodálatos Liza, a rókatündérhez köthető. Az egyik egy rövidke werk-interjú, ami leginkább a filmhez áll persze közel, a másik ezzel szemben viszont már egy némileg hosszabb és eltérő témákat is érintő, boncolgató videó, amit a NolTV-nek köszönhetünk, egyébként pedig nagyon hangulatosra sikerült, s újfent ámulhatunk rajta, milyen bájos teremtés is Mónika nyilvánvaló tehetsége mellett.
Tovább

Film: Egy, kettő, három (1961)

20150225_onetwothreeposter.jpgMielőtt rátérnék a cikk tárgyára, muszáj megosztanom veletek egy furcsa véletlent, ami tulajdonképp még a filmhez is kapcsolódik. Már a Társas játék és főként a Liza, a rókatündér óta érdekel minden, amiben Balsai Móni bármilyen formában szerepet vállal. Miközben az interjúkat böngésztem a neten, a már említett sorozatról készült werkfilmet néztem a YouTube-on, rátaláltam egy felvételre, amely még a Győri Nemzeti Színházban készült.
Tovább

Zene: Jerry Cantrell - Boggy Depot (1998) és Degradation Trip (2002)

20150223_jerryc.jpgMielőtt a billentyűzet elé ültem, sokat gondolkodtam rajta, hogy az említett két albumot egy cikkben, esetleg külön-külön tárgyaljam ki, mutassam be nektek. Az Alice In Chains gitárosa, és immár fő dalszerzője, Jerry Cantrell szóló lemezeiről lesz ugyanis szó, melyek 1998-ban illetve 2002-ben jelentek meg Boggy Depot és Degradation Trip címmel.
Tovább

Film: Liza, a rókatündér (2015)

20150220_liza.jpgNem is olyan régen, mikor a Liza, a rókatündér előzetesét beharangozva írtam egy rövidke bejegyzést, már akkor tudtam, hogy ezt a filmet bizony amint lehet, moziban fogom megnézni. Tegnap végre el is érkezett a premier napja, és bár frissen, melegében nem, ma már be tudtam ülni rá egy kora délutáni előadásra. Szerelmes vagyok...

 

Tovább
süti beállítások módosítása