Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Végre új dalt tett közzé az Óperentzia

2015. február 14. - A. Krisztián
20150214_operentzia.pngAz Óperentzia legutóbb 2011-ben jelentkezett lemezzel, mely a Freak Circus Combo címet viselte, s 5 dalt tartalmazott. A banda bár nem tűnt el teljesen a színről, egy-egy koncerten kívül mégis ritkán adnak hírt magukról. A zenekar jelenleg új albumon dolgozik, a Sarkcsillag című nótát pedig néhány napja tették közzé a YouTube-on, amelyet alább meg is hallgathattok. Reméljük, a további nyalánkságokkal sem váratnak minket sokáig.

 

Tovább

Koncert: A Bin-Jip transzba ejtette a közönséget Debrecenben

20150214_binjip.jpgA Bin Jip második albuma még 2014 végén jelent meg Heavy címmel, a lemezbemutató turnét pedig februárban kezdte meg a formáció. Egészen konkrétan 12-én látogatták meg az első állomást, Debrecenben a Roncsbár adott helyszínt a koncertnek, amely elképesztőre sikeredett, s még a várakozásaimat is sikerült jócskán felülmúlniuk, pedig elhihetitek, az interneten fellelhető koncertfelvételek és persze a már megjelent két korong azért eléggé magasra tette a lécet. Túlfűtött élménybeszámoló következik.

 

Tovább

Film: Jupiter felemelkedése (2015)

20150212_jupiter.jpgHétvégén ismét moziba mentünk a barátokkal, és ezúttal egy premier filmre, a Jupiter felemelkedésére esett a választásunk. Egy igazi, hollywoodi látványorgiára a Wachowski fivérek rendezésében. Furcsa dolog ez, de bármennyire is szeretem kissé drámaibb, komolyabb hangvételű, esetleg elvont alkotásokat, a független produkciókat, mozizáskor mégis gyakran hasonló tömegfilmeket választok. Talán azért lehet, mert ezek sok esetben mégis a hihetetlen vizuális effektek keltette ámulatról szólnak inkább - de legalábbis igen fontos eleme az élménynek -, másrészt egy akár rétegfilmnek számító alkotástól sokkal mélyebb, intenzívebb élményt kapok, jóval intimebb a kapcsolatom a történettel, ezt pedig otthon szívesebben élem meg egyedül vagy szűk baráti társaságban, mint egy hatalmas mozi teremben. Szóval a film.

 

Tovább
süti beállítások módosítása