Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Film: Liza, a rókatündér (2015)

2015. február 20. - A. Krisztián
20150220_liza.jpgNem is olyan régen, mikor a Liza, a rókatündér előzetesét beharangozva írtam egy rövidke bejegyzést, már akkor tudtam, hogy ezt a filmet bizony amint lehet, moziban fogom megnézni. Tegnap végre el is érkezett a premier napja, és bár frissen, melegében nem, ma már be tudtam ülni rá egy kora délutáni előadásra. Szerelmes vagyok...

 

Tovább

Megjelent az új The Subways album

20150219_subways.jpgAz ígéreteknek megfelelően februárban megjelent a brit trió, a The Subways új albuma, amely szintén a The Subways címet viseli. A banda legutóbb 2011-ben jelentkezett új anyaggal, a Money and Celebrity-vel, így igazán időszerűvé is vált már, hogy villantsanak valamit. Az összkép azonban számomra kissé felemásra sikeredett, bár őszintén szólva nem tudom nem szeretni őket.
Tovább

Premierjére készül a Balaton Method, itt a trailer

20150218_balatonmerhod.jpgA Kodály Method alkotói, Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr újabb érdekes projektre adta a fejét. Balaton Method címmel készítettek afféle zenés dokumentumfilmet, saját bevallásuk szerint pedig elsődleges céljuk helyzetjelentést adni a magyr könnyűzenei életről, melyben 17 zenekar, és több száz zenész sietett segítségükre. No persze az Indiegogo oldalán összegyűjtött úgy 10 000 euró is minden bizonnyal hasznos volt a tervek megvalósítása közben a lelkes magyar alkotóbrigádok közreműködése mellett.
Tovább

Könyv: Epres Szonja Lili - Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.

20150217_epres-szonja-lil-ejszakankent-furcsa-hobbim-lett.jpgEzúttal egy olyan könyvet választottam olvasásra, ami egy bizonyos szempontból mindenképp a kuriózumok közé tartozik kis hazánkban. Az Underground Kiadó kínálatából rendeltem meg ugyanis a regényt, amely egészen rendhagyó módszert választott a kiadványok közlésére. Filozófiájuk szerint nem az ő tisztjük eldönteni, kiből lesz a következő József Attila, így sajátos üzleti modelljüknek köszönhetően bárkiből lehet író, s jogi értelemben szerzői kiadásként akárki megjelentetheti írásait, aki velük szerződik.
Tovább

Hajós András - Soha ne higgyenek a zenészeknek

20150217_hajos.jpgAzt kell mondjam, ez a poszt mindenképp rendhagyó lesz némileg, ugyanis nem egy konkrét TV műsorról vagy sorozatról lesz szó, hanem annak csupán egyetlen epizódjáról, amit egyenesen imádok. A Comedy Central bemutatja című stand-up show lesz most a téma, amelynek rendszeres nézője ugyan nem vagyok (elsősorban a rettenetesen ingadozó minőség miatt), akadnak ugyanakkor olyan kedvencek, akik néha-néha azért szerepet vállalnak a műsorban, ezeket az alkalmakat pedig semmi pénzért nem hagynám ki.
Tovább
süti beállítások módosítása