Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Hajós András - Soha ne higgyenek a zenészeknek

2015. február 17. - A. Krisztián
20150217_hajos.jpgAzt kell mondjam, ez a poszt mindenképp rendhagyó lesz némileg, ugyanis nem egy konkrét TV műsorról vagy sorozatról lesz szó, hanem annak csupán egyetlen epizódjáról, amit egyenesen imádok. A Comedy Central bemutatja című stand-up show lesz most a téma, amelynek rendszeres nézője ugyan nem vagyok (elsősorban a rettenetesen ingadozó minőség miatt), akadnak ugyanakkor olyan kedvencek, akik néha-néha azért szerepet vállalnak a műsorban, ezeket az alkalmakat pedig semmi pénzért nem hagynám ki. A kisebbséghez tartozik például Hajós András is, akinek Soha ne higgyenek a zenészeknek című előadását igyekszem most ajánlani nektek, főként azoknak persze, akik nyitottak a műfara és egyáltalán az efféle humorra.

 

Ebben a közel 50 percben Hajós András afféle zenebohócként tűnik fel, és amellett, hogy múltjáról, gyermekkoráról anekdotázgat, elmeséli, hogyan és miért kezdett el gitározni, bemutatja a különböző zenei műfajok, és úgy általában a zenész emberek általa vélt legnagyobb hazugságait. Persze az egész műsort átszövi az irónia, minden lehetséges formájában. Ugyanis ahogy nem kímél gyakorlatilag egyetlen stílust sem, ugyan úgy a saját dalait, szövegeit is rettentő természetesen, magától értetődően és viccesen parodizálja ki. Hogy igazán hatásos legyen a műsor, mindezt persze hangszerrel adja elő. Hajós sajátos stílusa, öniróniája ezzel a gitározgatós, zenebohóc szereppel vegyítve pedig számomra teljesen olyan hatást váltott ki, mintha egy kellemes kis nyári este ücsörögnénk a parkban, ahol épp az egyik legjobb barátom adná elő a magánszámát, amit én könnyes szemmel röhögnék végig. Talán ez a legjobb benne. A műsor egyelőre még megtekinthető a YouTube-on, javaslom, nézzétek meg minél hamarabb, mielőtt még eltűnik.

 

 

Akinek ez nem lenne elég, és valami hasonlóra vágyik, mindenképp nézze meg Hajós András egy korábbi műsorában, a Magánszámban előadott produkcióját Gitározni mindenki tud címmel. Gyanítom, hogy talán a fenti produkció is kis részben ebből nőtte ki magát, ugyanakkor közel sem ugyan az a kettő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artfanzine.blog.hu/api/trackback/id/tr387182505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása