Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Új jelenet Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részéből

2014. november 09. - A. Krisztián
20141109_mockingjay.jpgHa valaki esetleg a közelgő Az éhezők viadala: A kiválasztott premier miatt máris teljesen lázban ég, gondjai vannak az alvással és a következő 11 nap valóságos szenvedés lesz a számára, az most dörzsölheti a tenyerét. Persze nem nagyon, csak egy kicsit. Egy rövid jelenetet tett ugyanis közzé a stúdió, 40 másodperces kis szösszenetet, melyben a Natalie Dormer által alakított Cressida bemutatja csapatát főhősünknek, Katnissnek (Jennifer Lawrence).

 

Tovább

A Warner Bros. forgalmazza majd Russel Crowe új filmjét, mely rendezői debütálása is egyben

20141109_thewater.jpgAz éppen zajló Amerikai Filmexpón jelentették be, hogy a Brett Ratner prodikcuós vállalata, a RatPac Entertainment által finnanszírozott The Water Divinert a Warner Bros. forgalmazza majd. A film egyben Russel Crowe rendezői debütálása, aki természetesen szerepet is vállalt az alkotásban. A forgatókönyvet Andrew Knight és Andrew Anastasio jegyzik. Crowe egy ausztrál farmert alakít, aki Isztambulba utazik, hogy megtalálja két fiát, akiknek a Gallipoli-félsziget ostroma alatt veszett nyomuk az I. világháború idején.

 

Kevin Smith és Johnny Depp új filmje máris számos forgalmazóra talált

20141109_yogahosers.jpgA tengerentúlon épp zajlik az "Amerikai Filmexpó" (American Film Market), így pedig friss hírek is folyamatosan szállingóznak az értékesítők után kutató projektekről. A The Hollywood Reporter cikkéből például azt tudhattuk meg, hogy Kevin Smith és Johnny Depp közös filmje, a Yoga Hosers számos forgalmazót talált magának világszerte, így Japánban, Oroszországban, a Közel-Keleten és Indonéziában is bemutatják majd. A premiert az USA-ban 2015. nyarára tervezik. A produkció igazi kuriózuma, hogy a főszerepben két fiatal hölgyeményt láthatunk. Egyikük Lily-Rose Depp, akiben Johnny Depp lányát tisztelhetjük, míg másikuk, Harley Quinn Smith, Kevin Smith szeme fénye, s ők egyébként évek óta barátnők, csak úgy, mint az apukák.

 

Tovább

Zene: Visszatért a Junkies, félnek és reszketnek Budapesten

20141101_001_junkies.jpgAz idén 20 éves Junkies zenekar (igen, még csak 20, mert onnantól számítják a zenekar létezését, hogy Szekeres Andris a banda tagja lett) ismét újabb albummal örvendeztette meg rajongóit. Ezúttal túl sokat sem kellett várniuk, mivel az előző lemez, a Mi van veled? Semmi? 2012. decemberében látta meg a napvilágot, míg a Félelem és reszketés Budapesten című új anyag november 1-én debütált, mely szintén a 1G Records gondozásában készült el, s 10 új dalt tartalmaz. A zenekar még aznap tartott is egy lemezbemutató koncertet a fővárosban.

 

A megjelenés napján mi is beszámoltunk az eseményről, ám akkor még én is csak ízlelgettem az albumot. Mostanra viszont már eltelt egy hét, volt időm oda-vissza hallgatni, véleményt formálni róla.

 

Tovább

Újabb friss Foo Fighters nótát hallgathatunk meg

foo_sonic_highways.pngKorábban is beszámoltunk már nektek róla, hogy a Foo Fighters hamarosan új albummal jelentkezik Sonic Highways címmel. A lemez hivatalosan november 10-én jelenik meg, ugyanakkor jókora ízelítőt kaphattunk már belőle eddig is. Elsőként a Something From Nothing került fel a YouTube-ra, az ehhez készült klipet néhány nappal később szintén megosztották a rajongókkal. A hangulat fokozása érdekében a The Feast and The Famine című dalt is közzé tették, a két pörgős számot pedig október 30-án a Congregation követte, ami a lemez kicsivel lágyabb hangvételű oldalát hivatott bemutatni. Az teljes album premiere előtt már ez is szép teljesítmény, ám a zenekar még itt sem állt meg. What Did I Do? / God as My Witness címmel ugyanis újabb darabot ízlelgethetünk az egyébként 8 nótát tartalmazó Sonic Highwaysről.
Tovább
süti beállítások módosítása