Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Exkluzív, kulisszák mögötti fotók a Birdman filmből

2014. október 26. - A. Krisztián
20141026_birdman.jpgNem kell megijedni, a Birdman - A mellőzés meglepő ereje nem egy újabb szuperhős mozi (legalábbis nem abban az értelemben, ahogy számítunk rá), hanem egy a dráma, a vígjáték és a szatíra határmezsgyéjén lavírozó film (mondom ezt látatlanban), melyet a kritikusok egyelőre imádnak. A premierre ugyanis már augusztusban sor került a Velencei Filmfesztiválon (és azóta még számos másikon is bemutatkozott), a nagyközönség azonban csak 2015. januárjától tekintheti majd meg. A történet szerint főhősünk, Riggan (Michael Keaton) egy valaha sikeres, a Birdman szuperhősmozival nagyot durrantó, ám idősebb korára mellőzötté vált hollywoodi színész, aki egy klasszikus Broadway darab újraértelmezésével, rendezőként kíván új lendületet adni karrierjének.
Tovább

Elhunyt Jack Bruce, a Cream legendás basszusgitárosa

20141026_jackbruce.jpgHozzá közelálló források megerősítették, hogy a Cream legendás basszusgitárosa, Jack Bruce 71 éves korában, 2014. október 25-én elhunyt - írja a BBC. A hír a zenész hivatalos webldalán jelent meg, és sajtófőnöke, Claire Singers erősítette meg. Brucet Suffolk-i otthonában, családja körében érte a halál.
Tovább

Majdnem stúdiówerk: Butch Vig és a Nevermind

20141025_nevermind.jpgÉrzelemkitöréssel kell kezdenem ezt a posztot: blogolni nagyon jó dolog! Jó, mert... Nos, most ezer és ezer okot lehetne írni, miért is van ez így, de igazság szerint jelenleg csak egyetlen aspektusát szeretném kiemelni, ami az aktualitáshoz kapcsolódik. Talán ezt szeretem a legjobban az egészben, mert ez a fogalom ilyen esetben teljesen relatív. Hogy mi aktuális, az csak azon múlik, hogy éppen mi jár a fejemben, milyen érdekességere találtam éppen, ami esetleg a témánkba vág, és meg szeretném osztani veletek. Így hát most ismét a zenerajongókhoz intéznék néhány bővített mondatot. Közülük is főleg azokhoz akik a) szeretnek mélyebben elmerülni a zeneszerzés, stúdiózás, produceri munka mikéntjében; b) szeretik, imádják, élnek halnak a Nirvanáért és c) midkettő.
Tovább

Új Tool album közeleg?

Nem véletlen a kérdőjel a cím végén, és egy pillanatra még azon is elgondolkodtam, talán nem is csak egyet teszek oda. Egyszerű spekuláció ugyanis az egész, de valamiért mégis úgy érzem, ezúttal a jobbik, a nemsokára mégis beteljesülő fajtából. A rockbook.hu osztotta meg ugyanis azt a fotót, amelyet Adam Jones, a zenekar gitárosa tett közzé. Ennek tanulsága szerint már a stúdióban dolgoznak, s velük van az énekes, Maynard James Keenan is. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a Tool már jó ideje ígéri a rajongóknak, hamarosan újabb albummal jelentkeznek - korábban arra is tettek utalásokat, hogy már idén megjelenik -, talán most már tényleg elhihetjük, hogy nem kell már sokat várni.

 

Tovább

Így néznek ki tervrajzon kedvenc szitkomjaink apartmanjai

Olyan sorozatokat, mint mondjuk a Jóbarátok vagy a Szex és New York még ma sem igazán kell bemutatni senkinek, hiába nem mai darabokról van szó. A nem rég véget ért Így jártam anyátokkal vagy a még most is futó, éppen a 8. évadát taposó Agymenők pedig méginkább élénken élnek a köztudatban. Aki bármelyiket is kedveli ezek közül, biztosan elképzelte már, milyen lenne belesüppedni Chandler vagy Joey foteljába, reggelizni egyet Sheldon és Leonard konyhájában, de Ted Mosby lakásában is eltöltenénk egy esős vasárnapot tudván, ha meg is unjuk az otthon ülést, alattunk a bár.
Tovább
süti beállítások módosítása