Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Az Entertainment Weekly közzétette listáját az idei év legjobbjairól

2014. december 06. - A. Krisztián
20141026_birdman.jpgFurcsa a kapcsolatom a legjobbakról/legrosszabbakról szóló listákkal, én ugyanis kifejezetten utálok ilyeneket összeállítani, éppen ezért nem is igazán teszem. Ha viszont valaki veszi rá a fáradságot, hogy készítsen egyet, azt néha napján jól esik átnyálazni, előfordult már ugyanis, hogy jó tippekhez jutottam belőlük. Így van ez az EW ma közzétett listájával is, melyben röviden górcső alá veszik és rangsorolják, szerintük melyek voltak az idei legjobb és legrosszabb filmjei.
Tovább

Nézzétek, makrohang a BalconyTV-ben!

20141205_makrohang.jpgA fiatal triót még Nyíregyházán volt szerencsém élőben látni talán úgy egy éve, egyik kedves barátom invitálására látogattak a keleti "metropoliszba", a koncertélményt pedig úgy írhatnám le a leghatásosabban, mélyen lelkembe és az elmémbe égett. "Jazz for metalheads" - szól a szlogen a banda Facebook oldalán, ám túlzás lenne a zenéjüket ennyire leegyszerűsíteni.
Tovább

A Terminator Genisys teljes trailert kapott

20141205_terminatorgenisys.jpgAlig két napja, hogy hírt adtunk a Terminator Genisys nyúlfarknyira sikeredett teaser traileréről, máris kaptunk egy teljes hosszúságú előzetest. Az új kisfilm azért már jóval többet megmutat a látványvilágból, ahogy a cselekménybe is nagyobb betekintést enged. A történetből néhány részletet korábban is felfedtek már az alkotók (itt olvashattok róla), most pedig már azt saját szemünkkel láthatjuk, milyen szépen sikerült elkapniuk az első két epizód hangulatát. Így talán van némi esély arra, hogy a Terminátor - Megváltás bukását követően egy valóban izgalmas filmet láthassunk.
Tovább

Már hivatalos: Benedict Cumberbatch lesz Doktor Strange

20141028_benedictcumber.jpgJó ideje már, hogy felröppentek az első pletykák, amelyek a brit színészt összefüggésbe hozták az új Marvel produkcióval kapcsolatban. Doktor Strange 2016-ban kap önálló filmet a stúdiótól, ám a főszereplő személyét illetően már jó ideje csak kérdőjelekkel találkozhattunk. Joaquin Phoenix, Ethan Hawke, Jared Leto vagy épp Ewan McGregor neve is felmerült már korábban, míg a legutóbbi hírek arról szóltak, Benedict Cumberbatch bújuk majd a karakter bőrébe a vásznon.
Tovább

A Fantasztikus négyes rebootot kap

20141204_fantasticfour.jpgLátva azt, hogy az utóbbi néhány évben a Marvel milyen tudatos stratégiával igyekezett átültetni képregényekben már létező, hatalmas univerzumát a mozivászonra, nehéz elképzelni, hogy annak idején a Fantasztikus négyes azért elég szépen megbukott. Persze a bevételek ha nem is sokkal, de túlszárnyalták a produkció büdzséjét, ugyanakkor a közönség gyakorlatilag teljesen elfeledkezett róla, s a későbbiekben forgatott Marvel filmekkel még csak egy lapon sem lehet őket említeni.
Tovább
süti beállítások módosítása