Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Pörögjetek fel ti is még utoljára a hétvégén, szóljon hozzá a World on Fire

2014. november 16. - A. Krisztián
20141116_slash.jpgSlash (ha létezik még olyan ember a világon, aki nem tudná, a Guns N' Roses volt szólógitárosa) új albuma, a Wolrd on Fire igazság szerint már nem friss anyag. Szeptember 16-án látta meg a napvilágot, én azonban még csak mostnában jutottam el addig, hogy belekóstoljak kicsit. Ha keményvonalas rajongó lennék, persze nem tartott volna ilyen sokáig, ám most vallanom kell, a Guns N' Roses sosem tartozott nálam a nagy kedvencek közé. Volt ugyan egy korszakom, mikor hallgattam, néhány számukat ma is előveszem, és igen, valamilyen szinten szeretem is őket. Egyszerűen csak nincs kitűntetett helyük az életemben. Slash viszont egy olyan egyedi stílussal és dallamvilággal rendelkező gitáros, akire azért érdemes odafigyelni, ezért is követem nyomon (ha nem is túl aktívan), mivel is foglalkozik éppen.
Tovább

A CBS kaszálta A Miller családot

20141115_millers.jpgA második évadából mindössze 4 epizód sugárzása után a CBS úgy döntött, kaszálja A Miller családot. A terveknek megfelelően a keddi forgatási napon még folyik majd a munka, ám utána végleg lehúzza a rolót a stáb. A következő részt november 17-én tűzi műsorra a csatorna, ám ezidáig még az is kérdéses, hogy a már elkészült további anyag egyáltalán adásba kerül-e. A komédia akkor került nehéz helyzetbe, mikor átsorolták a hétfő esti műsorsávba, jelenleg Az élet csajos oldala után vetítik. Legutóbb 6,48 millió néző követte nyomon A Miller család mindennapjait, ami óriási visszaesés a szezonpremier 8,93 milliós nézettségéhez képest.

 

Újabb három Halálos iramban epizód érkezhet

20141115_fastandfur.jpgA Universal elnöke, Donna Langley a Hollywood Reporter kerekasztal-beszélgetésén arra utaló nyilatkozatot tett, hogy a hamarosan bemutatkozó Halálos iramban 7 nem feltétlen lesz a franchise utolsó darabja. "Úgy gondoljuk, hogy még legalább három részt csinálunk... Azt hiszem még mindig van benne potenciál" - jelentette ki Langley. Szóba került továbbá az is, hogy a széria megannyi epizódját jegyző Justin Lin is visszatér a rendezői székbe, ez azonban egyelőre csak, mint lehetőség merült fel, konkrétumokat még senki nem árult el. A Halálos iramban 7 jövő áprilisban kerül a mozikba, az igazgató pedig elárulta, hogy a Universal odafigyel a sorozat kifáradására is, így a folytatás 2017-ben érkezhet.

 

Taylor Swift kikelt a Spotify ellen, Dave Grohl ismét bizonyította, mennyire jó arc

20141115_taylorswift.jpgA külföldi sajtó napok óta Taylor Swift azon lépésén rágódik, miszerint az összes albumát eltüntette a Spotify választékából. Az énekesnő többször is jelét adta már annak, hogy nem igazán hisz a stream szolgáltatásokban, de legalábbis nem szívesen teszi ilyen módon is elérhetővé zenéjét. Legfrissebb, 1989 című lemeze például soha nem is került be a kínálatba, a 2012-ben napvilágot látott Redet pedig csak hónapokkal később hallgathatták meg a rajongók ilyen módon is. Swift szerint "a zene művészet, a művészet pedig fontos és ritka. A jelentős és ritka dolgok értékesek, az értékes dolgokat pedig meg kellene fizetnünk."
Tovább

Bemutatkozott a Big Eyes, nézzük meg a trailert

20141114_bigeyes.jpgA The Hollywood Reporter beszámolóját olvasva kicsit elámultam rajta, hogy Tim Burton új filmjét is levetítették a tegnap véget ért AFI Festen ugyanis az IMDb adatlapján erre semmiféle utalás nincs. A bemutatóra a Los Angeles County Museum of Artban (Los Angeles művészeti múzeuma) került sor egy független filmes sorozat egyik elemeként.
Tovább
süti beállítások módosítása