Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Feldolgozás dallal jelentkezett a Junkies, mellé Szekeres András Akusztik

2015. január 22. - A. Krisztián
20150122_ganxsta.jpgItt-ott napok óta lehet már olvasni róla, hogy idén 20 éves a Ganxsta Zolee és a Kartel, ez alkalomból pedig számos magyar előadó vette elő a kedvenc dalát, hogy saját képére formálva azt tisztelegjen a banda előtt. A megmozdulásnak még saját Facebook oldala is van. A Junkies zenekar a Telepi gyerekek című számot választotta, az elkészült cover pedig már fel is került a YouTube-ra egy dalszöveges videóval megtámogatva. Egész ütős kis nótát csináltak belőle, gyakorlatilag meg nem mondanám, ha nem tudnám biztosan, hogy nem egy saját szerzeményükről van szó. Erről pedig azt hiszem többet írni felesleges is volna, hallgassátok inkább meg:

 

 

Eközben a Junkies frontember, Szekeres Andris háza táján is zajlanak az események. Tavaly ünnepelte 40. születésnapját, ez alkalomból pedig egy szólóalbummal lepte meg a rajongókat és saját magát, mely Holnapután címmel látta meg a napvilágot. Zenekarával kiegészülve Andris az MR2 Akusztik című műsorban is fellépett, a felvétel pedig vasárnap 21 órakor kerül majd adásba. Addig is viszont egy videót megnézhetünk YouTube-on, ami kedvcsinálónak éppen megfelelő. Bágyazni sajnos nem lehet a felvételt, de ide kattintva máris nézhetitek, hallgathatjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artfanzine.blog.hu/api/trackback/id/tr407097477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása