Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

artFANZINE

Közeleg az új The Subways album, hallgassatok is meg néhány dalt róla

2014. november 28. - A. Krisztián
20141128_thesubways.jpgA brit fiatalokból álló, vidám, pörgős zenét játszó trió, a The Subways legutóbb 2011-ben jelentkezett új albummal, Money and Celebrity címmel. Az élet persze azóta sem állt meg körülöttük, koncerteznek, 2012-ben Magyarországon is jártak, ám mégis eltelt immár 3 év anélkül, hogy bármi ropogóshoz jutottunk volna. A banda a nyár elején törte meg a "csendet", akkor jelent meg a YouTube-on egy friss daluk animációs klippel, ez volt a My Heart Is Pumping To A Brand New Beat.

 

 

Szeptemberben aztán ismét újabb videójuk került fel a netre hasonló formában, mint az előző. A dal címe, I'm In Love And It's Burning In My Soul, ugyanakkor a lelkes Subways rajongók számára ez nem volt akkora újdonság. A régi-régi demófelvételek között böngészve ugyanis az említett portálon bizony ennek a számnak egy korai verzióját is meghallgathattuk már. Persze ebben a formában azért sokkal jobban szól, s be kell valljam, én nem is értem, anno miért nem adták ki. Szóval a triónak most hatalmas piros pont ezért a húzásért.

 

 

Az eddig napvilágot látott számok alapján túl sok újdonságot nem várhatunk a The Subways-től, ugyanakkor gyanítom, hogy ezt a rajongók többsége nem igazán fogja nekik felróni. A zenekar hivatalos weblapján annyit tudhatunk meg az új korongról, ami szintén a The Subways címet viseli, hogy két részletben jelenik majd meg, a teljes premier februárban lesz. Ez tulajdonképpen annyit takar, hogy aki az iTunes, az Amazon vagy a PledgeMusic oldalán előrendeli az anyagot, az első felét (ami 6 dalt tartalmaz) azonnal le is töltheti. Az album egyébként ízig-vérig Subways. Nem csak egyszerűen a dalokat írták meg ugyanis, de a produceri munkákat, a keverést is saját maguk végezték. További érdekesség, hogy a lemezhez készült képregényre emlékeztető alkotásokat egy meg nem nevezett tehetséges magyar (!) grafikus készítette el a zenekar számára. Végül pedig következzen két újabb nóta, ezúttal már klip nélkül.

 

 

 

Forrás: The Subways

A bejegyzés trackback címe:

https://artfanzine.blog.hu/api/trackback/id/tr126939721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása